ARSKAN KASSLER

3 rkl hunajaa, 4 kukkurallista t-lusikallista fariinisokeria, 2 rkl karkea merisuola, cayennepippuria, valkosipulin kynsiä muutama, tilkka vettä.

Hierotaan lihan pintaan yöksi.

Seuraavana päivänä uuni 110-115 astetta ja 8-9h (1350g kassler).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan kassler (Snellman), annos 800g1803g3695kcal324.5g0g270.4g0g
Fariinisokeri53g217kcal0g53.4g0g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g40g128kcal0.4g31.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3792g8080kcal649.8g169.2g540.8g0g
Valittu annoskoko1896g4040kcal324.9g84.6g270.4g0g
Annoskoko puolitettuna948g2020kcal162.5g42.3g135.2g0g
Arvot/100g100g213kcal17.1g4.5g14.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458307