ARSKAN KASSLER

3 rkl hunajaa, 4 kukkurallista t-lusikallista fariinisokeria, 2 rkl karkea merisuola, cayennepippuria, valkosipulin kynsiä muutama, tilkka vettä.

Hierotaan lihan pintaan yöksi.

Seuraavana päivänä uuni 110-115 astetta ja 8-9h (1350g kassler).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan kassler (Snellman), annos 800g2028g4157kcal365g0g304.2g0g
Fariinisokeri60g244kcal0g60g0g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g45g144kcal0.5g35.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4266g9090kcal731g190.2g608.4g0g
Valittu annoskoko2133g4545kcal365.5g95.1g304.2g0g
Annoskoko puolitettuna1067g2273kcal182.8g47.6g152.1g0g
Arvot/100g100g213kcal17.1g4.5g14.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458307