ARSKAN KASSLER

3 rkl hunajaa, 4 kukkurallista t-lusikallista fariinisokeria, 2 rkl karkea merisuola, cayennepippuria, valkosipulin kynsiä muutama, tilkka vettä.

Hierotaan lihan pintaan yöksi.

Seuraavana päivänä uuni 110-115 astetta ja 8-9h (1350g kassler).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan kassler (Snellman), annos 800g225g462kcal40.6g0g33.8g0g
Fariinisokeri6.7g27kcal0g6.7g0g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g5g16kcal0.1g3.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana474g1010kcal81.4g21.2g67.6g0g
Valittu annoskoko237g505kcal40.7g10.6g33.8g0g
Annoskoko puolitettuna119g253kcal20.4g5.3g16.9g0g
Arvot/100g100g213kcal17.2g4.5g14.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458307