ARSKAN KASSLER

3 rkl hunajaa, 4 kukkurallista t-lusikallista fariinisokeria, 2 rkl karkea merisuola, cayennepippuria, valkosipulin kynsiä muutama, tilkka vettä.

Hierotaan lihan pintaan yöksi.

Seuraavana päivänä uuni 110-115 astetta ja 8-9h (1350g kassler).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan kassler (Snellman), annos 800g2253g4619kcal405.6g0g338g0g
Fariinisokeri67g271kcal0g66.7g0g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g50g160kcal0.5g39.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4740g10100kcal812.2g211.6g676g0g
Valittu annoskoko2370g5050kcal406.1g105.8g338g0g
Annoskoko puolitettuna1185g2525kcal203.1g52.9g169g0g
Arvot/100g100g213kcal17.1g4.5g14.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458307