ARSKAN KASSLER

3 rkl hunajaa, 4 kukkurallista t-lusikallista fariinisokeria, 2 rkl karkea merisuola, cayennepippuria, valkosipulin kynsiä muutama, tilkka vettä.

Hierotaan lihan pintaan yöksi.

Seuraavana päivänä uuni 110-115 astetta ja 8-9h (1350g kassler).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan kassler (Snellman), annos 800g2700g5535kcal486g0g405g0g
Fariinisokeri80g325kcal0g79.9g0g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g60g192kcal0.6g46.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5680g12104kcal973.2g253.4g810g0g
Valittu annoskoko2840g6052kcal486.6g126.7g405g0g
Annoskoko puolitettuna1420g3026kcal243.3g63.4g202.5g0g
Arvot/100g100g213kcal17.1g4.5g14.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458307