ARSKAN KASSLER

3 rkl hunajaa, 4 kukkurallista t-lusikallista fariinisokeria, 2 rkl karkea merisuola, cayennepippuria, valkosipulin kynsiä muutama, tilkka vettä.

Hierotaan lihan pintaan yöksi.

Seuraavana päivänä uuni 110-115 astetta ja 8-9h (1350g kassler).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan kassler (Snellman), annos 800g2704g5543kcal486.7g0g405.6g0g
Fariinisokeri80g325kcal0g80g0g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g60g192kcal0.6g46.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5688g12121kcal974.6g253.8g811.2g0g
Valittu annoskoko2844g6060kcal487.3g126.9g405.6g0g
Annoskoko puolitettuna1422g3030kcal243.7g63.5g202.8g0g
Arvot/100g100g213kcal17.1g4.5g14.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458307