ARSKAN KASSLER

3 rkl hunajaa, 4 kukkurallista t-lusikallista fariinisokeria, 2 rkl karkea merisuola, cayennepippuria, valkosipulin kynsiä muutama, tilkka vettä.

Hierotaan lihan pintaan yöksi.

Seuraavana päivänä uuni 110-115 astetta ja 8-9h (1350g kassler).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan kassler (Snellman), annos 800g3154g6467kcal567.8g0g473.2g0g
Fariinisokeri94g380kcal0g93.4g0g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g70g224kcal0.7g54.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6636g14141kcal1137g296.2g946.4g0g
Valittu annoskoko3318g7070kcal568.5g148.1g473.2g0g
Annoskoko puolitettuna1659g3535kcal284.3g74.1g236.6g0g
Arvot/100g100g213kcal17.1g4.5g14.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458307