ARSKAN KASSLER

3 rkl hunajaa, 4 kukkurallista t-lusikallista fariinisokeria, 2 rkl karkea merisuola, cayennepippuria, valkosipulin kynsiä muutama, tilkka vettä.

Hierotaan lihan pintaan yöksi.

Seuraavana päivänä uuni 110-115 astetta ja 8-9h (1350g kassler).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan kassler (Snellman), annos 800g338g693kcal60.8g0g50.7g0g
Fariinisokeri10g41kcal0g10g0g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g7.5g24kcal0.1g5.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana711g1515kcal121.8g31.8g101.4g0g
Valittu annoskoko356g758kcal60.9g15.9g50.7g0g
Annoskoko puolitettuna178g379kcal30.5g8g25.4g0g
Arvot/100g100g213kcal17.1g4.5g14.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458307