ARSKAN KASSLER

3 rkl hunajaa, 4 kukkurallista t-lusikallista fariinisokeria, 2 rkl karkea merisuola, cayennepippuria, valkosipulin kynsiä muutama, tilkka vettä.

Hierotaan lihan pintaan yöksi.

Seuraavana päivänä uuni 110-115 astetta ja 8-9h (1350g kassler).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan kassler (Snellman), annos 800g3605g7390kcal648.9g0g540.8g0g
Fariinisokeri107g434kcal0g106.7g0g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g80g256kcal0.8g62.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7584g16161kcal1299.4g338.4g1081.6g0g
Valittu annoskoko3792g8081kcal649.7g169.2g540.8g0g
Annoskoko puolitettuna1896g4040kcal324.9g84.6g270.4g0g
Arvot/100g100g213kcal17.1g4.5g14.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458307