ARSKAN KASSLER

3 rkl hunajaa, 4 kukkurallista t-lusikallista fariinisokeria, 2 rkl karkea merisuola, cayennepippuria, valkosipulin kynsiä muutama, tilkka vettä.

Hierotaan lihan pintaan yöksi.

Seuraavana päivänä uuni 110-115 astetta ja 8-9h (1350g kassler).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan kassler (Snellman), annos 800g4056g8314kcal730g0g608.4g0g
Fariinisokeri120g488kcal0g120g0g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g90g288kcal0.9g70.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8532g18181kcal1461.8g380.6g1216.8g0g
Valittu annoskoko4266g9091kcal730.9g190.3g608.4g0g
Annoskoko puolitettuna2133g4545kcal365.5g95.2g304.2g0g
Arvot/100g100g213kcal17.1g4.5g14.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458307