ARSKAN KASSLER

3 rkl hunajaa, 4 kukkurallista t-lusikallista fariinisokeria, 2 rkl karkea merisuola, cayennepippuria, valkosipulin kynsiä muutama, tilkka vettä.

Hierotaan lihan pintaan yöksi.

Seuraavana päivänä uuni 110-115 astetta ja 8-9h (1350g kassler).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan kassler (Snellman), annos 800g451g924kcal81.1g0g67.6g0g
Fariinisokeri13g54kcal0g13.3g0g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g10g32kcal0.1g7.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana948g2020kcal162.4g42.2g135.2g0g
Valittu annoskoko474g1010kcal81.2g21.1g67.6g0g
Annoskoko puolitettuna237g505kcal40.6g10.6g33.8g0g
Arvot/100g100g213kcal17.1g4.5g14.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458307