ARSKAN KASSLER

3 rkl hunajaa, 4 kukkurallista t-lusikallista fariinisokeria, 2 rkl karkea merisuola, cayennepippuria, valkosipulin kynsiä muutama, tilkka vettä.

Hierotaan lihan pintaan yöksi.

Seuraavana päivänä uuni 110-115 astetta ja 8-9h (1350g kassler).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan kassler (Snellman), annos 800g4506g9238kcal811.1g0g676g0g
Fariinisokeri134g542kcal0g133.4g0g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g100g321kcal1g78.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9480g20201kcal1624.2g423g1352g0g
Valittu annoskoko4740g10101kcal812.1g211.5g676g0g
Annoskoko puolitettuna2370g5050kcal406.1g105.8g338g0g
Arvot/100g100g213kcal17.1g4.5g14.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458307