ARSKAN KASSLER

3 rkl hunajaa, 4 kukkurallista t-lusikallista fariinisokeria, 2 rkl karkea merisuola, cayennepippuria, valkosipulin kynsiä muutama, tilkka vettä.

Hierotaan lihan pintaan yöksi.

Seuraavana päivänä uuni 110-115 astetta ja 8-9h (1350g kassler).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan kassler (Snellman), annos 800g5400g11070kcal972g0g810g0g
Fariinisokeri160g650kcal0g159.8g0g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g120g384kcal1.2g93.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11360g24207kcal1946.4g506.8g1620g0g
Valittu annoskoko5680g12104kcal973.2g253.4g810g0g
Annoskoko puolitettuna2840g6052kcal486.6g126.7g405g0g
Arvot/100g100g213kcal17.1g4.5g14.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458307