ARSKAN KASSLER

3 rkl hunajaa, 4 kukkurallista t-lusikallista fariinisokeria, 2 rkl karkea merisuola, cayennepippuria, valkosipulin kynsiä muutama, tilkka vettä.

Hierotaan lihan pintaan yöksi.

Seuraavana päivänä uuni 110-115 astetta ja 8-9h (1350g kassler).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan kassler (Snellman), annos 800g563g1155kcal101.4g0g84.5g0g
Fariinisokeri17g68kcal0g16.7g0g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g13g40kcal0.1g9.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1185g2525kcal203g53g169g0g
Valittu annoskoko593g1263kcal101.5g26.5g84.5g0g
Annoskoko puolitettuna296g631kcal50.8g13.3g42.3g0g
Arvot/100g100g213kcal17.1g4.5g14.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458307