ARSKAN KASSLER

3 rkl hunajaa, 4 kukkurallista t-lusikallista fariinisokeria, 2 rkl karkea merisuola, cayennepippuria, valkosipulin kynsiä muutama, tilkka vettä.

Hierotaan lihan pintaan yöksi.

Seuraavana päivänä uuni 110-115 astetta ja 8-9h (1350g kassler).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan kassler (Snellman), annos 800g676g1386kcal121.7g0g101.4g0g
Fariinisokeri20g81kcal0g20g0g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g15g48kcal0.2g11.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1422g3030kcal243.8g63.4g202.8g0g
Valittu annoskoko711g1515kcal121.9g31.7g101.4g0g
Annoskoko puolitettuna356g758kcal61g15.9g50.7g0g
Arvot/100g100g213kcal17.1g4.5g14.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458307