ARSKAN KASSLER

3 rkl hunajaa, 4 kukkurallista t-lusikallista fariinisokeria, 2 rkl karkea merisuola, cayennepippuria, valkosipulin kynsiä muutama, tilkka vettä.

Hierotaan lihan pintaan yöksi.

Seuraavana päivänä uuni 110-115 astetta ja 8-9h (1350g kassler).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan kassler (Snellman), annos 800g789g1617kcal141.9g0g118.3g0g
Fariinisokeri23g95kcal0g23.3g0g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g18g56kcal0.2g13.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1659g3535kcal284.2g74g236.6g0g
Valittu annoskoko830g1768kcal142.1g37g118.3g0g
Annoskoko puolitettuna415g884kcal71.1g18.5g59.2g0g
Arvot/100g100g213kcal17.1g4.5g14.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458307