ARSKAN KASSLER

3 rkl hunajaa, 4 kukkurallista t-lusikallista fariinisokeria, 2 rkl karkea merisuola, cayennepippuria, valkosipulin kynsiä muutama, tilkka vettä.

Hierotaan lihan pintaan yöksi.

Seuraavana päivänä uuni 110-115 astetta ja 8-9h (1350g kassler).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan kassler (Snellman), annos 800g901g1848kcal162.2g0g135.2g0g
Fariinisokeri27g108kcal0g26.7g0g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g20g64kcal0.2g15.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1896g4040kcal324.8g84.6g270.4g0g
Valittu annoskoko948g2020kcal162.4g42.3g135.2g0g
Annoskoko puolitettuna474g1010kcal81.2g21.2g67.6g0g
Arvot/100g100g213kcal17.1g4.5g14.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458307