Juustokala (kermaviili)

Sulata kala ja laita ne vierekkäin voideltuun vuokaan.

Ripottele suola pinnalle.

Raasta juusto ja lisää siihen muut aineet.

sekoita hyvin.

Tarkista maku.

Levitä mössö kalojen pinnalle.

Paista 175* n. 30min kiertoilmauunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seitifilee, Alaskan, pakaste, Lidl500g385kcal85g0g5g0g
Sipuli (kuorittu)116g31kcal1.5g5.6g0.2g2g
Emmentaler-juusto (X-tra), annos 20g190g722kcal55.1g0.2g55.1g0g
Kermaviili, 12%, kotimaista, sok (Maitokolmio), annos 200g250g350kcal7g10g30g0g
Sitruunamehu, 100% (Sicilia), annos 10g13g3.1kcal0g1.1g0g0g
Tilli mauste2.5g0.4kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.2g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 1.2g0kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g13g91kcal0.1g0.1g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2170g3168kcal297.6g34.6g200.6g4.4g
Valittu annoskoko1085g1584kcal148.8g17.3g100.3g2.2g
Annoskoko puolitettuna543g792kcal74.4g8.7g50.2g1.1g
Arvot/100g100g146kcal13.7g1.6g9.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=459234