Juustokala (kermaviili)

Sulata kala ja laita ne vierekkäin voideltuun vuokaan.

Ripottele suola pinnalle.

Raasta juusto ja lisää siihen muut aineet.

sekoita hyvin.

Tarkista maku.

Levitä mössö kalojen pinnalle.

Paista 175* n. 30min kiertoilmauunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seitifilee, Alaskan, pakaste, Lidl100g77kcal17g0g1g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.3kcal0.3g1.1g0g0.4g
Emmentaler-juusto (X-tra), annos 20g38g144kcal11g0g11g0g
Kermaviili, 12%, kotimaista, sok (Maitokolmio), annos 200g50g70kcal1.4g2g6g0g
Sitruunamehu, 100% (Sicilia), annos 10g2.5g0.6kcal0g0.2g0g0g
Tilli mauste0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.2g0kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.5g18kcal0g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana434g634kcal59.4g6.8g40g0.8g
Valittu annoskoko217g317kcal29.7g3.4g20g0.4g
Annoskoko puolitettuna109g159kcal14.9g1.7g10g0.2g
Arvot/100g100g146kcal13.7g1.6g9.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=459234