Juustokala (kermaviili)

Sulata kala ja laita ne vierekkäin voideltuun vuokaan.

Ripottele suola pinnalle.

Raasta juusto ja lisää siihen muut aineet.

sekoita hyvin.

Tarkista maku.

Levitä mössö kalojen pinnalle.

Paista 175* n. 30min kiertoilmauunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seitifilee, Alaskan, pakaste, Lidl999g770kcal169.9g0g10g0g
Sipuli (kuorittu)232g63kcal3g11.2g0.5g4g
Emmentaler-juusto (X-tra), annos 20g380g1443kcal110.1g0.4g110.1g0g
Kermaviili, 12%, kotimaista, sok (Maitokolmio), annos 200g500g700kcal14g20g60g0g
Sitruunamehu, 100% (Sicilia), annos 10g25g6.2kcal0.1g2.2g0g0g
Tilli mauste5g0.8kcal0.1g0g0g0g
Valkopippuri 1.2g3.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 2.5g0kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g25g182kcal0.2g0.2g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4340g6336kcal595g69g401.2g8.6g
Valittu annoskoko2170g3168kcal297.5g34.5g200.6g4.3g
Annoskoko puolitettuna1085g1584kcal148.8g17.3g100.3g2.2g
Arvot/100g100g146kcal13.7g1.6g9.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=459234