Feta-jauhelihapastavuoka

Ruskista jauheliha pannulla.

Lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja valkosipuli, timjami ja paprikajauhe.

Anna sipulin kuullottua hetki.

Lisää sitten tomaattimurska ja hauduta hetki.

Murskaa joukkoon fetajuusto ja mausta kevyesti suolalla ja pippurilla.

Sekoita joukkoon keitetyt makaroni ja kaada makaroni-jauhelihaseos kevyesti voideltuun uunivuokaan.

Ripottele päälle juustoraaste ja paista 180 asteisessa uunissa noin 20-30 minuuttia niin, että juusto sulaa ja saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1450 grammaa

Joriia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 2759g2664kcal83g540.4g8.8g27.3g
Jauheliha, sika-nauta 2759g6109kcal482.8g0g469g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)2759g690kcal27.6g151.7g0g38.6g
Sipuli (kuorittu)345g93kcal4.5g16.6g0.7g5.9g
Salaattijuusto yrttiöljyssä 25% (Xtra), annos 100g690g2069kcal110.3g13.8g172.4g0g
Edam-juusto (Baltic prinsess), annos 20g690g2262kcal193.1g0g165.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g27773kcal1802.6g1445g1632.8g143.6g
Valittu annoskoko10000g13887kcal901.3g722.5g816.4g71.8g
Annoskoko puolitettuna5000g6943kcal450.7g361.3g408.2g35.9g
Arvot/100g100g139kcal9g7.2g8.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=460777