Feta-jauhelihapastavuoka

Ruskista jauheliha pannulla.

Lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja valkosipuli, timjami ja paprikajauhe.

Anna sipulin kuullottua hetki.

Lisää sitten tomaattimurska ja hauduta hetki.

Murskaa joukkoon fetajuusto ja mausta kevyesti suolalla ja pippurilla.

Sekoita joukkoon keitetyt makaroni ja kaada makaroni-jauhelihaseos kevyesti voideltuun uunivuokaan.

Ripottele päälle juustoraaste ja paista 180 asteisessa uunissa noin 20-30 minuuttia niin, että juusto sulaa ja saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1450 grammaa

Joriia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 800g773kcal24.1g156.7g2.6g7.9g
Jauheliha, sika-nauta 800g1772kcal140g0g136g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)800g200kcal8g44g0g11.2g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Salaattijuusto yrttiöljyssä 25% (Xtra), annos 100g200g600kcal32g4g50g0g
Edam-juusto (Baltic prinsess), annos 20g200g656kcal56g0g48g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5800g8054kcal522.8g419g473.6g41.6g
Valittu annoskoko2900g4027kcal261.4g209.5g236.8g20.8g
Annoskoko puolitettuna1450g2014kcal130.7g104.8g118.4g10.4g
Arvot/100g100g139kcal9g7.2g8.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=460777