Feta-jauhelihapastavuoka

Ruskista jauheliha pannulla.

Lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja valkosipuli, timjami ja paprikajauhe.

Anna sipulin kuullottua hetki.

Lisää sitten tomaattimurska ja hauduta hetki.

Murskaa joukkoon fetajuusto ja mausta kevyesti suolalla ja pippurilla.

Sekoita joukkoon keitetyt makaroni ja kaada makaroni-jauhelihaseos kevyesti voideltuun uunivuokaan.

Ripottele päälle juustoraaste ja paista 180 asteisessa uunissa noin 20-30 minuuttia niin, että juusto sulaa ja saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1450 grammaa

Joriia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 1200g1159kcal36.1g235.1g3.8g11.9g
Jauheliha, sika-nauta 1200g2657kcal210g0g204g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)1200g300kcal12g66g0g16.8g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Salaattijuusto yrttiöljyssä 25% (Xtra), annos 100g300g900kcal48g6g75g0g
Edam-juusto (Baltic prinsess), annos 20g300g984kcal84g0g72g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8700g12081kcal784.2g628.6g710.2g62.6g
Valittu annoskoko4350g6041kcal392.1g314.3g355.1g31.3g
Annoskoko puolitettuna2175g3020kcal196.1g157.2g177.6g15.7g
Arvot/100g100g139kcal9g7.2g8.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=460777