Feta-jauhelihapastavuoka

Ruskista jauheliha pannulla.

Lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja valkosipuli, timjami ja paprikajauhe.

Anna sipulin kuullottua hetki.

Lisää sitten tomaattimurska ja hauduta hetki.

Murskaa joukkoon fetajuusto ja mausta kevyesti suolalla ja pippurilla.

Sekoita joukkoon keitetyt makaroni ja kaada makaroni-jauhelihaseos kevyesti voideltuun uunivuokaan.

Ripottele päälle juustoraaste ja paista 180 asteisessa uunissa noin 20-30 minuuttia niin, että juusto sulaa ja saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1450 grammaa

Joriia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 1600g1545kcal48.2g313.4g5.1g15.8g
Jauheliha, sika-nauta 1600g3543kcal280g0g272g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)1600g400kcal16g88g0g22.4g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Salaattijuusto yrttiöljyssä 25% (Xtra), annos 100g400g1200kcal64g8g100g0g
Edam-juusto (Baltic prinsess), annos 20g400g1312kcal112g0g96g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11600g16108kcal1045.6g838g947g83.2g
Valittu annoskoko5800g8054kcal522.8g419g473.5g41.6g
Annoskoko puolitettuna2900g4027kcal261.4g209.5g236.8g20.8g
Arvot/100g100g139kcal9g7.2g8.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=460777