Feta-jauhelihapastavuoka

Ruskista jauheliha pannulla.

Lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja valkosipuli, timjami ja paprikajauhe.

Anna sipulin kuullottua hetki.

Lisää sitten tomaattimurska ja hauduta hetki.

Murskaa joukkoon fetajuusto ja mausta kevyesti suolalla ja pippurilla.

Sekoita joukkoon keitetyt makaroni ja kaada makaroni-jauhelihaseos kevyesti voideltuun uunivuokaan.

Ripottele päälle juustoraaste ja paista 180 asteisessa uunissa noin 20-30 minuuttia niin, että juusto sulaa ja saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1450 grammaa

Joriia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 200g193kcal6g39.2g0.6g2g
Jauheliha, sika-nauta 200g443kcal35g0g34g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)200g50kcal2g11g0g2.8g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Salaattijuusto yrttiöljyssä 25% (Xtra), annos 100g50g150kcal8g1g12.5g0g
Edam-juusto (Baltic prinsess), annos 20g50g164kcal14g0g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1450g2014kcal130.6g104.8g118.4g10.4g
Valittu annoskoko725g1007kcal65.3g52.4g59.2g5.2g
Annoskoko puolitettuna363g503kcal32.7g26.2g29.6g2.6g
Arvot/100g100g139kcal9g7.2g8.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=460777