Nakkiwokkari

Paloittele parsa ja varsi.

Keitä muutama minuutti ja valuta vesi pois.

Paloittele nakit.

Halkaise paprika ja poista siemenet ja kanta.

Paloittele paprika.

Kiehauta runsaasti vettä ja murenna nuudelit.

Anna hautua 5 min. Kuumenna pannulla öljy ja ruskista nakit.

Lisää paprikat ja parsat.

Valuta nuudelit ja lisää pannulle.

Sekoita joukkoon chili.

Tarjoa lisänä makeaa chilikastiketta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1385 grammaa

Sontza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, keitetty, suolaton 2166g759kcal100.1g42.2g6.5g54.2g
Nakki, Atria Kevyt Snack 11%4332g7365kcal424.5g320.6g476.5g0g
Paprika, punainen939g241kcal8.4g43.2g3.8g18.8g
Nuudeli, keitetty, suolaton 2311g3057kcal89.9g585.5g29.1g29.1g
Rypsiöljy 101g894kcal0g0g101.1g0g
Chili paprika punainen152g61kcal3g13.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g24754kcal1251.8g2010.2g1234g204.2g
Valittu annoskoko10000g12377kcal625.9g1005.1g617g102.1g
Annoskoko puolitettuna5000g6189kcal313g502.6g308.5g51.1g
Arvot/100g100g124kcal6.3g10.1g6.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461407