Nakkiwokkari

Paloittele parsa ja varsi.

Keitä muutama minuutti ja valuta vesi pois.

Paloittele nakit.

Halkaise paprika ja poista siemenet ja kanta.

Paloittele paprika.

Kiehauta runsaasti vettä ja murenna nuudelit.

Anna hautua 5 min. Kuumenna pannulla öljy ja ruskista nakit.

Lisää paprikat ja parsat.

Valuta nuudelit ja lisää pannulle.

Sekoita joukkoon chili.

Tarjoa lisänä makeaa chilikastiketta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1385 grammaa

Sontza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, keitetty, suolaton 450g158kcal20.8g8.8g1.4g11.3g
Nakki, Atria Kevyt Snack 11%900g1530kcal88.2g66.6g99g0g
Paprika, punainen195g50kcal1.8g9g0.8g3.9g
Nuudeli, keitetty, suolaton 480g635kcal18.7g121.6g6g6g
Rypsiöljy 21g186kcal0g0g21g0g
Chili paprika punainen32g13kcal0.6g2.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4155g5143kcal260.2g417.6g256.4g42.4g
Valittu annoskoko2078g2571kcal130.1g208.8g128.2g21.2g
Annoskoko puolitettuna1039g1286kcal65.1g104.4g64.1g10.6g
Arvot/100g100g124kcal6.3g10.1g6.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461407