Nakkiwokkari

Paloittele parsa ja varsi.

Keitä muutama minuutti ja valuta vesi pois.

Paloittele nakit.

Halkaise paprika ja poista siemenet ja kanta.

Paloittele paprika.

Kiehauta runsaasti vettä ja murenna nuudelit.

Anna hautua 5 min. Kuumenna pannulla öljy ja ruskista nakit.

Lisää paprikat ja parsat.

Valuta nuudelit ja lisää pannulle.

Sekoita joukkoon chili.

Tarjoa lisänä makeaa chilikastiketta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1385 grammaa

Sontza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, keitetty, suolaton 600g210kcal27.7g11.7g1.8g15g
Nakki, Atria Kevyt Snack 11%1200g2040kcal117.6g88.8g132g0g
Paprika, punainen260g67kcal2.3g12g1g5.2g
Nuudeli, keitetty, suolaton 640g847kcal24.9g162.2g8.1g8.1g
Rypsiöljy 28g248kcal0g0g28g0g
Chili paprika punainen42g17kcal0.8g3.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5540g6857kcal346.6g557g341.8g56.6g
Valittu annoskoko2770g3428kcal173.3g278.5g170.9g28.3g
Annoskoko puolitettuna1385g1714kcal86.7g139.3g85.5g14.2g
Arvot/100g100g124kcal6.3g10.1g6.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461407