Nakkiwokkari

Paloittele parsa ja varsi.

Keitä muutama minuutti ja valuta vesi pois.

Paloittele nakit.

Halkaise paprika ja poista siemenet ja kanta.

Paloittele paprika.

Kiehauta runsaasti vettä ja murenna nuudelit.

Anna hautua 5 min. Kuumenna pannulla öljy ja ruskista nakit.

Lisää paprikat ja parsat.

Valuta nuudelit ja lisää pannulle.

Sekoita joukkoon chili.

Tarjoa lisänä makeaa chilikastiketta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1385 grammaa

Sontza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, keitetty, suolaton 75g26kcal3.5g1.5g0.2g1.9g
Nakki, Atria Kevyt Snack 11%150g255kcal14.7g11.1g16.5g0g
Paprika, punainen33g8.4kcal0.3g1.5g0.1g0.6g
Nuudeli, keitetty, suolaton 80g106kcal3.1g20.3g1g1g
Rypsiöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Chili paprika punainen5.3g2.1kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana693g857kcal43.4g69.8g42.6g7g
Valittu annoskoko346g429kcal21.7g34.9g21.3g3.5g
Annoskoko puolitettuna173g214kcal10.9g17.5g10.7g1.8g
Arvot/100g100g124kcal6.3g10.1g6.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461407