Nakkiwokkari

Paloittele parsa ja varsi.

Keitä muutama minuutti ja valuta vesi pois.

Paloittele nakit.

Halkaise paprika ja poista siemenet ja kanta.

Paloittele paprika.

Kiehauta runsaasti vettä ja murenna nuudelit.

Anna hautua 5 min. Kuumenna pannulla öljy ja ruskista nakit.

Lisää paprikat ja parsat.

Valuta nuudelit ja lisää pannulle.

Sekoita joukkoon chili.

Tarjoa lisänä makeaa chilikastiketta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1385 grammaa

Sontza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, keitetty, suolaton 750g263kcal34.7g14.6g2.3g18.8g
Nakki, Atria Kevyt Snack 11%1500g2550kcal147g111g165g0g
Paprika, punainen325g84kcal2.9g14.9g1.3g6.5g
Nuudeli, keitetty, suolaton 800g1059kcal31.1g202.7g10.1g10.1g
Rypsiöljy 35g310kcal0g0g35g0g
Chili paprika punainen53g21kcal1.1g4.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6925g8571kcal433.6g695.8g427.4g70.8g
Valittu annoskoko3463g4286kcal216.8g347.9g213.7g35.4g
Annoskoko puolitettuna1731g2143kcal108.4g174g106.9g17.7g
Arvot/100g100g124kcal6.3g10g6.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461407