Nakkiwokkari

Paloittele parsa ja varsi.

Keitä muutama minuutti ja valuta vesi pois.

Paloittele nakit.

Halkaise paprika ja poista siemenet ja kanta.

Paloittele paprika.

Kiehauta runsaasti vettä ja murenna nuudelit.

Anna hautua 5 min. Kuumenna pannulla öljy ja ruskista nakit.

Lisää paprikat ja parsat.

Valuta nuudelit ja lisää pannulle.

Sekoita joukkoon chili.

Tarjoa lisänä makeaa chilikastiketta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1385 grammaa

Sontza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, keitetty, suolaton 900g316kcal41.6g17.6g2.7g22.5g
Nakki, Atria Kevyt Snack 11%1800g3060kcal176.4g133.2g198g0g
Paprika, punainen390g100kcal3.5g17.9g1.6g7.8g
Nuudeli, keitetty, suolaton 960g1270kcal37.3g243.3g12.1g12.1g
Rypsiöljy 42g371kcal0g0g42g0g
Chili paprika punainen63g25kcal1.3g5.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8310g10285kcal520.2g835.4g512.8g84.8g
Valittu annoskoko4155g5143kcal260.1g417.7g256.4g42.4g
Annoskoko puolitettuna2078g2571kcal130.1g208.9g128.2g21.2g
Arvot/100g100g124kcal6.3g10.1g6.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461407