Nakkiwokkari

Paloittele parsa ja varsi.

Keitä muutama minuutti ja valuta vesi pois.

Paloittele nakit.

Halkaise paprika ja poista siemenet ja kanta.

Paloittele paprika.

Kiehauta runsaasti vettä ja murenna nuudelit.

Anna hautua 5 min. Kuumenna pannulla öljy ja ruskista nakit.

Lisää paprikat ja parsat.

Valuta nuudelit ja lisää pannulle.

Sekoita joukkoon chili.

Tarjoa lisänä makeaa chilikastiketta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1385 grammaa

Sontza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, keitetty, suolaton 1050g368kcal48.5g20.5g3.2g26.3g
Nakki, Atria Kevyt Snack 11%2100g3570kcal205.8g155.4g231g0g
Paprika, punainen455g117kcal4.1g20.9g1.8g9.1g
Nuudeli, keitetty, suolaton 1120g1482kcal43.6g283.8g14.1g14.1g
Rypsiöljy 49g433kcal0g0g49g0g
Chili paprika punainen74g29kcal1.5g6.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9695g11999kcal607g974.4g598.2g99g
Valittu annoskoko4848g6000kcal303.5g487.2g299.1g49.5g
Annoskoko puolitettuna2424g3000kcal151.8g243.6g149.6g24.8g
Arvot/100g100g124kcal6.3g10.1g6.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461407