Nakkiwokkari

Paloittele parsa ja varsi.

Keitä muutama minuutti ja valuta vesi pois.

Paloittele nakit.

Halkaise paprika ja poista siemenet ja kanta.

Paloittele paprika.

Kiehauta runsaasti vettä ja murenna nuudelit.

Anna hautua 5 min. Kuumenna pannulla öljy ja ruskista nakit.

Lisää paprikat ja parsat.

Valuta nuudelit ja lisää pannulle.

Sekoita joukkoon chili.

Tarjoa lisänä makeaa chilikastiketta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1385 grammaa

Sontza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, keitetty, suolaton 1083g380kcal50g21.1g3.2g27.1g
Nakki, Atria Kevyt Snack 11%2166g3682kcal212.3g160.3g238.3g0g
Paprika, punainen469g121kcal4.2g21.6g1.9g9.4g
Nuudeli, keitetty, suolaton 1155g1529kcal44.9g292.7g14.6g14.6g
Rypsiöljy 51g447kcal0g0g50.5g0g
Chili paprika punainen76g30kcal1.5g6.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g12377kcal625.8g1005g617g102.2g
Valittu annoskoko5000g6188kcal312.9g502.5g308.5g51.1g
Annoskoko puolitettuna2500g3094kcal156.5g251.3g154.3g25.6g
Arvot/100g100g124kcal6.3g10.1g6.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461407