Nakkiwokkari

Paloittele parsa ja varsi.

Keitä muutama minuutti ja valuta vesi pois.

Paloittele nakit.

Halkaise paprika ja poista siemenet ja kanta.

Paloittele paprika.

Kiehauta runsaasti vettä ja murenna nuudelit.

Anna hautua 5 min. Kuumenna pannulla öljy ja ruskista nakit.

Lisää paprikat ja parsat.

Valuta nuudelit ja lisää pannulle.

Sekoita joukkoon chili.

Tarjoa lisänä makeaa chilikastiketta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1385 grammaa

Sontza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, keitetty, suolaton 1200g421kcal55.4g23.4g3.6g30g
Nakki, Atria Kevyt Snack 11%2400g4080kcal235.2g177.6g264g0g
Paprika, punainen520g134kcal4.7g23.9g2.1g10.4g
Nuudeli, keitetty, suolaton 1280g1694kcal49.8g324.4g16.1g16.1g
Rypsiöljy 56g495kcal0g0g56g0g
Chili paprika punainen84g34kcal1.7g7.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11080g13714kcal693.6g1113.8g683.6g113g
Valittu annoskoko5540g6857kcal346.8g556.9g341.8g56.5g
Annoskoko puolitettuna2770g3428kcal173.4g278.5g170.9g28.3g
Arvot/100g100g124kcal6.3g10.1g6.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461407