Nakkiwokkari

Paloittele parsa ja varsi.

Keitä muutama minuutti ja valuta vesi pois.

Paloittele nakit.

Halkaise paprika ja poista siemenet ja kanta.

Paloittele paprika.

Kiehauta runsaasti vettä ja murenna nuudelit.

Anna hautua 5 min. Kuumenna pannulla öljy ja ruskista nakit.

Lisää paprikat ja parsat.

Valuta nuudelit ja lisää pannulle.

Sekoita joukkoon chili.

Tarjoa lisänä makeaa chilikastiketta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1385 grammaa

Sontza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, keitetty, suolaton 150g53kcal6.9g2.9g0.5g3.8g
Nakki, Atria Kevyt Snack 11%300g510kcal29.4g22.2g33g0g
Paprika, punainen65g17kcal0.6g3g0.3g1.3g
Nuudeli, keitetty, suolaton 160g212kcal6.2g40.5g2g2g
Rypsiöljy 7g62kcal0g0g7g0g
Chili paprika punainen11g4.2kcal0.2g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1385g1714kcal86.6g139g85.6g14.2g
Valittu annoskoko693g857kcal43.3g69.5g42.8g7.1g
Annoskoko puolitettuna346g429kcal21.7g34.8g21.4g3.6g
Arvot/100g100g124kcal6.3g10g6.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461407