Nakkiwokkari

Paloittele parsa ja varsi.

Keitä muutama minuutti ja valuta vesi pois.

Paloittele nakit.

Halkaise paprika ja poista siemenet ja kanta.

Paloittele paprika.

Kiehauta runsaasti vettä ja murenna nuudelit.

Anna hautua 5 min. Kuumenna pannulla öljy ja ruskista nakit.

Lisää paprikat ja parsat.

Valuta nuudelit ja lisää pannulle.

Sekoita joukkoon chili.

Tarjoa lisänä makeaa chilikastiketta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1385 grammaa

Sontza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, keitetty, suolaton 1500g526kcal69.3g29.3g4.5g37.5g
Nakki, Atria Kevyt Snack 11%3000g5100kcal294g222g330g0g
Paprika, punainen650g167kcal5.8g29.9g2.6g13g
Nuudeli, keitetty, suolaton 1600g2117kcal62.2g405.4g20.2g20.2g
Rypsiöljy 70g619kcal0g0g70g0g
Chili paprika punainen105g42kcal2.1g9.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13850g17142kcal866.8g1392.2g854.6g141.4g
Valittu annoskoko6925g8571kcal433.4g696.1g427.3g70.7g
Annoskoko puolitettuna3463g4286kcal216.7g348.1g213.7g35.4g
Arvot/100g100g124kcal6.3g10.1g6.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461407