Nakkiwokkari

Paloittele parsa ja varsi.

Keitä muutama minuutti ja valuta vesi pois.

Paloittele nakit.

Halkaise paprika ja poista siemenet ja kanta.

Paloittele paprika.

Kiehauta runsaasti vettä ja murenna nuudelit.

Anna hautua 5 min. Kuumenna pannulla öljy ja ruskista nakit.

Lisää paprikat ja parsat.

Valuta nuudelit ja lisää pannulle.

Sekoita joukkoon chili.

Tarjoa lisänä makeaa chilikastiketta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1385 grammaa

Sontza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, keitetty, suolaton 1800g631kcal83.2g35.1g5.4g45g
Nakki, Atria Kevyt Snack 11%3600g6120kcal352.8g266.4g396g0g
Paprika, punainen780g201kcal7g35.9g3.1g15.6g
Nuudeli, keitetty, suolaton 1920g2541kcal74.7g486.5g24.2g24.2g
Rypsiöljy 84g743kcal0g0g84g0g
Chili paprika punainen126g50kcal2.5g11.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16620g20571kcal1040.4g1670.4g1025.4g169.6g
Valittu annoskoko8310g10285kcal520.2g835.2g512.7g84.8g
Annoskoko puolitettuna4155g5143kcal260.1g417.6g256.4g42.4g
Arvot/100g100g124kcal6.3g10.1g6.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461407