Nakkiwokkari

Paloittele parsa ja varsi.

Keitä muutama minuutti ja valuta vesi pois.

Paloittele nakit.

Halkaise paprika ja poista siemenet ja kanta.

Paloittele paprika.

Kiehauta runsaasti vettä ja murenna nuudelit.

Anna hautua 5 min. Kuumenna pannulla öljy ja ruskista nakit.

Lisää paprikat ja parsat.

Valuta nuudelit ja lisää pannulle.

Sekoita joukkoon chili.

Tarjoa lisänä makeaa chilikastiketta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1385 grammaa

Sontza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, keitetty, suolaton 2100g736kcal97g41g6.3g52.5g
Nakki, Atria Kevyt Snack 11%4200g7140kcal411.6g310.8g462g0g
Paprika, punainen910g234kcal8.2g41.9g3.6g18.2g
Nuudeli, keitetty, suolaton 2240g2964kcal87.1g567.6g28.2g28.2g
Rypsiöljy 98g867kcal0g0g98g0g
Chili paprika punainen147g59kcal2.9g13.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19390g23999kcal1213.6g1949g1196.2g197.8g
Valittu annoskoko9695g12000kcal606.8g974.5g598.1g98.9g
Annoskoko puolitettuna4848g6000kcal303.4g487.3g299.1g49.5g
Arvot/100g100g124kcal6.3g10.1g6.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461407