Kahdenkalan keitto

Vesi kattilaan ja juurekset perään.

Kiehauta tovi.

Lisää kalapalat ja liemikuutiot.

Ehkäpä mausteita mielesi mukaan ja suolaa jos sitä kaipaat.

Kun perunat ja juurekset ovat pehmenneet, lisää maito ja kerma.

Anna lämmetä vielä hetki ja sitten lapa lautasen kautta suuhun.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunakeittojuurekset pakaste (Pirkka), annos 750g2820g1833kcal47.9g338.3g0g0g
Vesi3759g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1880g1189kcal56.4g90.2g65.8g0g
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g1128g1128kcal214.3g0g24.8g0g
Kerma (pippurikerma) (Rainbow), annos 1g376g628kcal9.8g21.8g56.4g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g38g83kcal6.4g6.4g3.4g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g9720kcal669.6g913.4g300.8g0.4g
Valittu annoskoko10000g4860kcal334.8g456.7g150.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna5000g2430kcal167.4g228.4g75.2g0.1g
Arvot/100g100g49kcal3.3g4.6g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461653