Kahdenkalan keitto

Vesi kattilaan ja juurekset perään.

Kiehauta tovi.

Lisää kalapalat ja liemikuutiot.

Ehkäpä mausteita mielesi mukaan ja suolaa jos sitä kaipaat.

Kun perunat ja juurekset ovat pehmenneet, lisää maito ja kerma.

Anna lämmetä vielä hetki ja sitten lapa lautasen kautta suuhun.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunakeittojuurekset pakaste (Pirkka), annos 750g300g195kcal5.1g36g0g0g
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 200g127kcal6g9.6g7g0g
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g120g120kcal22.8g0g2.6g0g
Kerma (pippurikerma) (Rainbow), annos 1g40g67kcal1g2.3g6g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g4g8.8kcal0.7g0.7g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2130g1035kcal71.2g97.2g32g0g
Valittu annoskoko1065g518kcal35.6g48.6g16g0g
Annoskoko puolitettuna533g259kcal17.8g24.3g8g0g
Arvot/100g100g49kcal3.3g4.6g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461653