Kahdenkalan keitto

Vesi kattilaan ja juurekset perään.

Kiehauta tovi.

Lisää kalapalat ja liemikuutiot.

Ehkäpä mausteita mielesi mukaan ja suolaa jos sitä kaipaat.

Kun perunat ja juurekset ovat pehmenneet, lisää maito ja kerma.

Anna lämmetä vielä hetki ja sitten lapa lautasen kautta suuhun.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunakeittojuurekset pakaste (Pirkka), annos 750g400g260kcal6.8g48g0g0g
Vesi534g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 267g169kcal8g12.8g9.3g0g
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g160g160kcal30.4g0g3.5g0g
Kerma (pippurikerma) (Rainbow), annos 1g53g89kcal1.4g3.1g8g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g5.3g12kcal0.9g0.9g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2840g1380kcal95g129.6g42.6g0g
Valittu annoskoko1420g690kcal47.5g64.8g21.3g0g
Annoskoko puolitettuna710g345kcal23.8g32.4g10.7g0g
Arvot/100g100g49kcal3.3g4.6g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461653