Kahdenkalan keitto

Vesi kattilaan ja juurekset perään.

Kiehauta tovi.

Lisää kalapalat ja liemikuutiot.

Ehkäpä mausteita mielesi mukaan ja suolaa jos sitä kaipaat.

Kun perunat ja juurekset ovat pehmenneet, lisää maito ja kerma.

Anna lämmetä vielä hetki ja sitten lapa lautasen kautta suuhun.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunakeittojuurekset pakaste (Pirkka), annos 750g501g325kcal8.5g60.1g0g0g
Vesi667g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 334g211kcal10g16g11.7g0g
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g200g200kcal38g0g4.4g0g
Kerma (pippurikerma) (Rainbow), annos 1g67g111kcal1.7g3.9g10g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g6.7g15kcal1.1g1.1g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3550g1725kcal118.6g162.2g53.4g0g
Valittu annoskoko1775g863kcal59.3g81.1g26.7g0g
Annoskoko puolitettuna888g431kcal29.7g40.6g13.4g0g
Arvot/100g100g49kcal3.3g4.6g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461653