Kahdenkalan keitto

Vesi kattilaan ja juurekset perään.

Kiehauta tovi.

Lisää kalapalat ja liemikuutiot.

Ehkäpä mausteita mielesi mukaan ja suolaa jos sitä kaipaat.

Kun perunat ja juurekset ovat pehmenneet, lisää maito ja kerma.

Anna lämmetä vielä hetki ja sitten lapa lautasen kautta suuhun.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunakeittojuurekset pakaste (Pirkka), annos 750g601g390kcal10.2g72.1g0g0g
Vesi801g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 400g253kcal12g19.2g14g0g
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g240g240kcal45.6g0g5.3g0g
Kerma (pippurikerma) (Rainbow), annos 1g80g134kcal2.1g4.6g12g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g8g18kcal1.4g1.4g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4260g2070kcal142.6g194.6g64g0g
Valittu annoskoko2130g1035kcal71.3g97.3g32g0g
Annoskoko puolitettuna1065g518kcal35.7g48.7g16g0g
Arvot/100g100g49kcal3.3g4.6g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461653