Kahdenkalan keitto

Vesi kattilaan ja juurekset perään.

Kiehauta tovi.

Lisää kalapalat ja liemikuutiot.

Ehkäpä mausteita mielesi mukaan ja suolaa jos sitä kaipaat.

Kun perunat ja juurekset ovat pehmenneet, lisää maito ja kerma.

Anna lämmetä vielä hetki ja sitten lapa lautasen kautta suuhun.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunakeittojuurekset pakaste (Pirkka), annos 750g701g455kcal11.9g84.1g0g0g
Vesi934g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 467g296kcal14g22.4g16.3g0g
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g280g280kcal53.3g0g6.2g0g
Kerma (pippurikerma) (Rainbow), annos 1g93g156kcal2.4g5.4g14g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g9g21kcal1.6g1.6g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4970g2416kcal166.4g227g74.6g0g
Valittu annoskoko2485g1208kcal83.2g113.5g37.3g0g
Annoskoko puolitettuna1243g604kcal41.6g56.8g18.7g0g
Arvot/100g100g49kcal3.3g4.6g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461653