Kahdenkalan keitto

Vesi kattilaan ja juurekset perään.

Kiehauta tovi.

Lisää kalapalat ja liemikuutiot.

Ehkäpä mausteita mielesi mukaan ja suolaa jos sitä kaipaat.

Kun perunat ja juurekset ovat pehmenneet, lisää maito ja kerma.

Anna lämmetä vielä hetki ja sitten lapa lautasen kautta suuhun.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunakeittojuurekset pakaste (Pirkka), annos 750g801g521kcal13.6g96.1g0g0g
Vesi1068g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 534g338kcal16g25.6g18.7g0g
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g320g320kcal60.9g0g7g0g
Kerma (pippurikerma) (Rainbow), annos 1g107g178kcal2.8g6.2g16g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g11g24kcal1.8g1.8g1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5680g2761kcal190.2g259.4g85.4g0.2g
Valittu annoskoko2840g1380kcal95.1g129.7g42.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna1420g690kcal47.6g64.9g21.4g0.1g
Arvot/100g100g49kcal3.3g4.6g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461653