Kahdenkalan keitto

Vesi kattilaan ja juurekset perään.

Kiehauta tovi.

Lisää kalapalat ja liemikuutiot.

Ehkäpä mausteita mielesi mukaan ja suolaa jos sitä kaipaat.

Kun perunat ja juurekset ovat pehmenneet, lisää maito ja kerma.

Anna lämmetä vielä hetki ja sitten lapa lautasen kautta suuhun.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunakeittojuurekset pakaste (Pirkka), annos 750g901g586kcal15.3g108.1g0g0g
Vesi1201g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 601g380kcal18g28.8g21g0g
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g360g360kcal68.5g0g7.9g0g
Kerma (pippurikerma) (Rainbow), annos 1g120g201kcal3.1g7g18g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g12g26kcal2g2g1.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6390g3105kcal213.8g291.8g96g0.2g
Valittu annoskoko3195g1553kcal106.9g145.9g48g0.1g
Annoskoko puolitettuna1598g776kcal53.5g73g24g0.1g
Arvot/100g100g49kcal3.3g4.6g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461653