Kahdenkalan keitto

Vesi kattilaan ja juurekset perään.

Kiehauta tovi.

Lisää kalapalat ja liemikuutiot.

Ehkäpä mausteita mielesi mukaan ja suolaa jos sitä kaipaat.

Kun perunat ja juurekset ovat pehmenneet, lisää maito ja kerma.

Anna lämmetä vielä hetki ja sitten lapa lautasen kautta suuhun.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunakeittojuurekset pakaste (Pirkka), annos 750g100g65kcal1.7g12g0g0g
Vesi134g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 67g42kcal2g3.2g2.3g0g
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g40g40kcal7.6g0g0.9g0g
Kerma (pippurikerma) (Rainbow), annos 1g13g22kcal0.3g0.8g2g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g1.3g2.9kcal0.2g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana710g345kcal23.6g32.4g10.6g0g
Valittu annoskoko355g173kcal11.8g16.2g5.3g0g
Annoskoko puolitettuna178g86kcal5.9g8.1g2.7g0g
Arvot/100g100g49kcal3.3g4.6g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461653