Kahdenkalan keitto

Vesi kattilaan ja juurekset perään.

Kiehauta tovi.

Lisää kalapalat ja liemikuutiot.

Ehkäpä mausteita mielesi mukaan ja suolaa jos sitä kaipaat.

Kun perunat ja juurekset ovat pehmenneet, lisää maito ja kerma.

Anna lämmetä vielä hetki ja sitten lapa lautasen kautta suuhun.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunakeittojuurekset pakaste (Pirkka), annos 750g1001g651kcal17g120.1g0g0g
Vesi1335g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 667g422kcal20g32g23.4g0g
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g400g400kcal76.1g0g8.8g0g
Kerma (pippurikerma) (Rainbow), annos 1g134g223kcal3.5g7.7g20g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g13g29kcal2.3g2.3g1.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7100g3451kcal237.8g324.2g106.8g0.2g
Valittu annoskoko3550g1725kcal118.9g162.1g53.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna1775g863kcal59.5g81.1g26.7g0.1g
Arvot/100g100g49kcal3.3g4.6g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461653