Kahdenkalan keitto

Vesi kattilaan ja juurekset perään.

Kiehauta tovi.

Lisää kalapalat ja liemikuutiot.

Ehkäpä mausteita mielesi mukaan ja suolaa jos sitä kaipaat.

Kun perunat ja juurekset ovat pehmenneet, lisää maito ja kerma.

Anna lämmetä vielä hetki ja sitten lapa lautasen kautta suuhun.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunakeittojuurekset pakaste (Pirkka), annos 750g200g130kcal3.4g24g0g0g
Vesi267g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 134g84kcal4g6.4g4.7g0g
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g80g80kcal15.2g0g1.8g0g
Kerma (pippurikerma) (Rainbow), annos 1g27g45kcal0.7g1.5g4g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g2.7g5.9kcal0.5g0.5g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1420g690kcal47.6g64.8g21.4g0g
Valittu annoskoko710g345kcal23.8g32.4g10.7g0g
Annoskoko puolitettuna355g173kcal11.9g16.2g5.4g0g
Arvot/100g100g49kcal3.4g4.6g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461653