Porkkana-kesäkurpitsa paistos

Pese kasvikset ja leikkaa kasvikset kuorimaveitsellä pitkiksi lastuiksi.

Laita pannuun öljy ja paista jauheliha.

Lisää mausteet, siirappi ja vesi.

Laita paistos uunivuokaan, hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g571g160kcal3.4g34g1.1g14.3g
Kesäkurpitsa401g68kcal1.6g10g2.4g2.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha271g449kcal51.4g0g27.1g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g6g54kcal0g0g6g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 5g15kcal0g3.7g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g5g0.2kcal0g0.1g0.1g0g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2724g1494kcal112.8g95.6g73.4g34.2g
Valittu annoskoko1362g747kcal56.4g47.8g36.7g17.1g
Annoskoko puolitettuna681g373kcal28.2g23.9g18.4g8.6g
Arvot/100g100g55kcal4.1g3.5g2.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=462515